Cautare

5049 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 valcea" (8.13 secunde)
Sectiunea 2, Boita-Cornetu are o lungime 30,35 km si se situeaza pe teritoriul judetelor Sibiu (km 14+150 - km 25+200) si Valcea (km 25+200 - km 44+500).
Asa cum anuntase imediat dupa ce a aflat ca va fi imprumutata de Oltchim Ramnicu Valcea, handbalista Melinda Geiger a ales sa joace pana in vara la o echipa din strainatate. ... de la Valcea vor sustine primul meci din 2012 in Liga Campionilor, pe terenul formatiei slovene Krim Ljubljana.
Jucatoarele de la Otchim Ramnicu Valcea au intrat in febra meciului de duminica, de pe teren propriu, cu echipa franceza Metz, din cadrul etapei a doua a grupelor principale din Liga Campionilor.
Nu va fi de ajuns pentru mine sa fiu prezent doar fizic in Comitetul Executiv", a declarat Costica "Valcea", care il va inlocui in CEx pe Marian Rusen (Juventus Bucuresti).
Aluministii spera totodata ca vremea sa nu le strice definitiv planurile si sa nu poata sustine jocurile amicale cu FC Caracal si cu CSM Valcea. ... Avem programate in aceasta saptamana doua meciuri amicale, joi (maine - n.r.) cu FC Caracal, iar sambata, cu Ramnicu Valcea.
Chiar daca la echipa campioana nu au evoluat patru dintre jucatoarele importante, handbalistele de la SCM Craiova nu au putut face minuni si au fost invinse la 15 goluri diferenta la Valcea.
Antrenorul campioanei Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, Radu Voina, a declarat dupa remiza cu Metz din Liga Campionilor (26-26) ca nu l-a multumit nici o jucatoare si ca nu se poate castiga un meci cand se fac atat de multe greseli.
Campioana Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a fost invinsa, miercuri, in deplasare, de vicecampioana "U" ... In clasament, Oltchim Ramnicu Valcea conduce cu 36 de puncte, urmata de "U"
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, continua campania de intarire a lotului in vederea sezonului viitor prin transferul portarului iberic Silvia Navarro (foto). ... Jucatoarele tricolore au efectuat vizita medicala, apoi au plecat la Ramnicu Valcea, unde echipa va fi cantonata, impreuna cu nationala Coreei de Sud.
Daca nu obtinem punct sau puncte la Valcea e rau de tot, pentru ca vad ca s-au 'trezit' celelalte echipe aflate la retrogradare acum, la finalul campionatului, si ne putem astepta la orice.
Din lotul de 21 convocat pentru turneul de la Lyon, la Ramnicu Valcea, antrenorii Radu Voina si Ion Craciun au renuntat la trei jucatoare:
La turneul zonal de la Valcea, destinat juniorilor C, craiovenii de la "GP", antrenati de Alin Dobrotescu, au inregistrat doua victorii, 6-1 cu CSM Valcea si 4-0 cu Gaz Metan Severin, si o infrangere, 0-1 cu Pandurii.
La start au fost opt formatii din intreaga Oltenie, fiind vorba despre CSS Corabia, Pandurii Targu Jiu, CSM Valcea, CSS Slatina, CSS Caracal, CSS Turnu Magurele, FC Bals si AS "Casa Bogdan"
Oltchim rateaza dramatic calificarea in finala Ligii Campionilor Oltchim Ramnicu Valcea a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor la handbal feminin desi a castigat mansa retur cu Gyor, scor 25-24.
20 de biblioteci rurale din zonele defavorizate ale judetului Valcea vor beneficia de calculatoare gratuite si internet de mare viteza prin programul Fundatiei "Bill & Melinda Gates".
- Ania Perta, clasa a III-a D - Scoala cu clasele I-VIII nr 4, Ramnicu Valcea;
Valcea Olarit: ... Valcea Pictura pe sticla - icoane traditionale : Radu Dinca din Bucuresti Incondeietoare: Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Ovidiu Tilioi, apicultor din Valcea, participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi, in Piata Prefecturii.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului.
google-analytics.com